Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een blog geschreven heb. Het leven besloot even anders, maar de laatste tijd begon het weer te kriebelen. Ik wil gaan proberen, op regelmatige basis, weer een blog te gaan schrijven. De focus zal nog steeds liggen op onderwerpen die me na aan het hart liggen zoals ongewenste kinderloosheid, spiritualiteit, zelfontwikkeling en het verwerken van rouw en trauma’s.

In de afgelopen jaren is er weer veel gebeurd. Het heeft, mijns inziens, geen zin om in te gaan op details, maar dit alles heeft mij wederom veel geleerd. Saai was het allerminst, want ik merk wel dat ik inmiddels enorm toe ben aan rust en balans. Een goed voornemen voor 2018 dus.

Elk jaar kies ik een woord dat ik wil gaan vormgeven in het jaar dat voor me ligt. Voor 2018 heb ik gekozen voor het woord “Vernieuwing”. Ik voel dat ik toe ben aan nieuwe dromen, mogelijkheden en uitdagingen. Het oude is geweest en heeft me veel gebracht om dankbaar voor te zijn, maar het is ook goed er afscheid van te nemen en het geleerde in de praktijk te gaan brengen. Middels schrijven (journaling), meditatie, meer offline tijd, de stilte op te zoeken in mezelf en in de natuur en door het lezen van inspirerende boeken hoop ik meerdere stapjes dichter te komen bij deze ‘vernieuwing’ in mijn leven.

Ik heb vaker aan cliënten gevraagd waar zij van gaan sprankelen, maar ik heb dit te weinig aan mezelf gevraagd. Ik wil er daarom, in 2018, achter gaan komen waar ikzelf van ga sprankelen en wat ik daarvoor nodig heb. Ik hoop hiermee ook anderen te kunnen inspireren want iedereen verdient het om het leven te leiden waar je gelukkig van wordt!

Ga je met me mee op reis in 2018?

Liefs,

Bianca

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

3 reacties op Een nieuw jaar. Een nieuw begin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.