Soms ontmoet je mensen die je hart raken en je leven voorgoed veranderen. Het kan een eenmalige ontmoeting zijn, maar soms lopen ze een eindje met je mee op je levenspad. Om je te (bege)leiden, te steunen en je hart, ziel & geest te verlichten. Ik ervaar deze mensen en de momenten met hen als zegeningen en voel me dan ook erg gezegend een aantal van deze mensen in mijn omgeving te mogen hebben.

Mijn hele leven al ben ik op zoek naar mezelf, de zin van het leven en ‘verlichting’. Door diverse gebeurtenissen in mijn leven heb ik veel te lang alles alleen willen en moeten doen. De laatste tijd realiseer ik me steeds meer dat ik anderen juist nodig heb. Licht verspreid je immers niet alleen. Ieder mens heeft een ander mens/ziel nodig die het licht in de ander ziet en erkent en het beste in de ander naar boven haalt. Ieder mens heeft behoefte aan erkenning, waardering en liefde. Helaas leven we in een (ver)harde maatschappij waar vaak geen plaats meer is voor dit soort gevoelens. Er lijkt geen tijd en ruimte meer te zijn om stil te staan bij de roep van onze innerlijke stem. Mensen zijn er ook bang voor en vluchten weg of overschreeuwen deze innerlijke stem. Onze ziel wil echter anders en er zal een moment komen, vroeg of laat, dat we letterlijk gedwongen worden te gaan luisteren.

Ik wil een lichtje zijn in de duisternis van zoveel harten. Een klein lichtpuntje; een instrument van God. Om harten te verwarmen en te openen opdat een ieder leert zien hoe bijzonder hij/zij is en hoeveel je de wereld te geven hebt.

Lief mens, ik eer het licht in je en zegen je op je levensweg
Ik zal je behoeden en leiden met alle kracht die mij gegeven is
Ik ben een deel van jou en samen zijn we één

Veel liefs, Bianca

 

 

 

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.