Al een tijdje loop ik met het idee rond om een blog te gaan maken. Het viel me namelijk op dat ik steeds vaker dingen op Facebook plaats die me bezighouden, me inspireren en die mijn hart sneller doen kloppen. Het lijkt me leuk om al mijn passies en interesses op 1 plek te kunnen verzamelen en ze te kunnen delen met de wereld om me heen.

Ooit maakte ik de opmerking dat ik geen echte hobbies heb, maar die mening heb ik flink moeten herzien want ik heb juist heel veel interesses en hobbies die in de loop der jaren tot ware passies zijn uitgegroeid! Al mijn hele leven ben ik geïnteresseerd in spiritualiteit & zingeving. Mede door de lessen die ik in mijn leven heb mogen ervaren/leren, is deze interesse een soort tweede natuur geworden. Ik probeer mijn ware zielsbestemming te leven (ook al is die niet altijd even duidelijk) en haal inspiratie uit de vele boeken, teksten en woorden van ontelbare visionairs als Boeddha, Paulo Coelho, Jezus, Anselm Grün, Deepak Chopra etc.

Na het afronden van mijn studie Psychologie was ik nog lang niet uitgeleerd. Eigenlijk ben ik pas vanaf dat moment de onderwerpen gaan bestuderen die mijn diepste interesse hebben: Rouw- & stervensbegeleiding, hooggevoeligheid, life-coaching, natuurlijk genezen en biologisch & gezond leven en eten. Iedere dag leer ik weer zoveel bij! Van de mensen en dieren om me heen, de boeken & tijdschriften die ik lees, de prachtige natuur waar ik doorheen wandel, maar bovenal leer ik door de wijsheid en ervaringen van mijn eigen ziel.

‘Zielsgelukkig’ heeft voor mij meer betekenissen. Het is niet alleen een bron van inspiratie mogen zijn, maar ook inspiratie uit het leven en elkaar halen; Het leven inspireren. Ook in onze inrichting komt deze inspiratie terug. Ik ben dol op de landelijke (vaak Engels georiënteerde) woonstijl en zal van tijd tot tijd ook daarover bloggen. Daarnaast verwijst zielsgelukkig ook naar je zielsbestemming (leren) kennen en daardoor een (ziels)gelukkig leven leiden.

Door middel van deze blog, maar zeker ook door middel van mijn gedichten, quotes, foto’s en zielsroerselen hoop ik mensen te inspireren en ze soms een spiegel voor te houden. Het leven is zo wonderbaarlijk mooi en die mooie momenten wil ik met jullie delen.

Veel leesplezier!!!

Liefs, Bianca

 

  

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

2 reacties op A New Beginning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.