Het nieuwe jaar is al een aantal dagen oud. Voor velen (helaas ook voor mij) is 2013 een onstuimig jaar geweest. Tijd dus om weer wat tot rust te komen en met een schone lei te beginnen.

Terugkijkend op 2013 overvalt me vooral een gevoel van dankbaarheid. Onze dierbaren die weggevallen zijn, ervaren we nog steeds dichtbij ons en vrienden waarvan we afscheid hebben moeten nemen, hebben de weg geopenbaard voor nieuwe mogelijkheden en ontmoetingen.

2013 was ook het jaar waarin we ons kleine katje, Pebbles, mochten verwelkomen in ons huis en ons hart en het jaar waarin mijn boek “Levensgeluk” het levenslicht zag. Het was ook een jaar waarin ik weer veel heb mogen ervaren en leren en waarin ik een studie heb afgerond en begonnen ben met een nieuwe, interessante uitdaging. Waarin ik nieuwe wegen ben ingeslagen die me steeds dichter bij mezelf brengen.

Kortom, een jaar om dankbaar voor te zijn, maar toch ook wel met wat verdriet en weemoed op terug te kijken.

Voor 2014 wil ik jullie allen een fantastisch, gezond, (levens)gelukkig, liefdevol, inspirerend, hartverwarmend en bovenal zielsgelukkig jaar wensen!

 


   

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.