Lief mens, ik eer het licht in je en zegen je op je levensweg
Ik zal je behoeden en leiden met alle kracht die mij gegeven is
Ik ben een deel van jou en samen zijn we één
(Bianca Hertog-Vromen)

Wolken en velden, Salisbury PlainsGelukkig zijn, willen we allemaal en vaak wordt er geroepen dat het een keuze is, maar is dat ook werkelijk zo? Ingrijpende levensgebeurtenissen kunnen ons geluk behoorlijk onderuit halen en het kan soms enorme moeite kosten deze gebeurtenissen een plek te geven en ons geluk te hervinden.

Vaak leren we leven met de ontstane pijn in plaats van onszelf de tijd en de ruimte te geven om weer heel te worden. Hierdoor belemmeren we onszelf in ons denken en handelen en zijn we niet waarlijk vrij.

De naam van mijn praktijk heeft een dubbele betekenis. Voor mij betekent ‘zielsgelukkig’ leven vanuit authenticiteit; leven vanuit de basis. Alleen dan kan onze ware kern (onze ziel) tot uiting komen en kunnen we onze zielsbestemming gaan leven. Daarnaast betekent ‘zielsgelukkig’ een vervuld leven leiden door trouw te zijn aan onszelf.

Middels de juiste ondersteuning wil ik, samen met u, gaan werken aan het in balans brengen van uw verleden en heden, u uitdagen om op een hoger & bewuster niveau te gaan leven en bewust te kiezen voor ware vrijheid. Iedereen verdient het immers om zielsgelukkig te zijn! Ik nodig u dan ook van harte uit deze spannende herontdekkingsreis samen met mij te gaan ondernemen!

Via de diverse links kunt u bekijken wat mijn praktijk u te bieden heeft.
Schroom dus niet mij via de telefoon, email of persoonlijk te benaderen!

Lieve groet,

Drs. Bianca Hertog-Vromen

Psycholoog, Counselor en Life-Coach