young living logoVia een kennis zijn we in aanraking gekomen met de essentiële oliën van Young Living. In het verleden hadden we al vaker goede resultaten ondervonden van de Bach Bloesem Remedies en Licht Wesen Essences en dus waren we zeer geïnteresseerd geraakt in deze oliën. Zeker omdat we van diverse kanten over de, vaak wonderbaarlijke, werking hoorden. We zijn sowieso enorme voorstanders van producten/voeding die ons door de natuur gegeven zijn omdat dat, voor ons, de basis is van ons leven. Zo dicht mogelijk bij de natuur en onszelf blijven.

Young Living oliën

young living oilsIk schrijf bewust “we”; mijn man en ik zijn bewust samen met de oliën aan de slag gegaan. Young Living is een stevig gevestigde leider op de markt van de essentiële oliën. Het is het enige bedrijf van zijn soort dat zijn eigen planten van eigen zaad laat groeien, ze op een bewuste manier verbouwd, zelf destilleert en verpakt om er zeker van te zijn dat er geen pesticiden of chemicaliën in de producten komen en je er zeker van kunt zijn dat je een pure, biologische olie van therapeutische kwaliteit krijgt. Young Living Essential Oils heeft 72 pure oliën en 60 olie blends en daarnaast meerdere producten waaraan de oliën toegevoegd zijn, zoals voedingssupplementen, huishoudmiddelen en lichaamsverzorgende producten.

Young Living werkt met een Essential Rewards programma en start meestal met de aanschaf van een starterskit, waarin de belangrijkste oliën zitten, samen met een diffuser en informatie over alle oliën. Zo’n starterskit is weliswaar niet goedkoop, maar is wel een goede startpunt om de oliën te leren kennen en gebruiken.

Levensveranderend

Young LivingDe aanschaf van een Premium Starterskit is niet iets dat je zomaar even doet. Toch hebben we 1.5 jaar geleden de kit gekocht en vanaf het eerste moment waren we verkocht. Ik heb al vele jaren (chronische) rugklachten en pijn en dankzij diverse olie-combinaties slikt ik geen medicijnen meer. De fijne diffuser die bij de kit zit, staat hier elke nacht aan. In de herfst/winter met Thieves erin (want ja, wie is er nu niet verkouden in de herfst/winter?) en de overige maanden vaak met Peace & Calming voor een rustige nachtrust. Sinds dat moment slapen we beiden dieper en rustiger en zijn verkoudheden zo weer weg (als ze er al zijn). Als we ook maar iets voelen, gaan we op zoek naar een geschikte olie want eigenlijk is er voor alles wel een olie die helpt en ondersteunt.

De oliën hebben, naast een werking op ons fysieke lichaam, ook altijd een spirituele/emotionele werking waardoor ze dus op meerdere niveau’s kunnen werken. Voor ons zijn de essentiële oliën van Young Living echt levensveranderend geweest en daar zijn we nog steeds elke dag dankbaar voor! Dat is iets wat we echt iedereen gunnen!

Vraag daarom voor een consult om de beste combinatie voor je te vinden. Of bezoek een informatieavond!